Technologie Professionnelle Boucherie

Photo

Télécharger

Technologie Professionnelle Boucherie
By:M. Rhezrani
Published on 2013-06-02 by TheBookEdition

Mon objectif est d’aider à travers cet ouvrage, les jeunes apprentis préparant leur Certificat d’Aptitude Professionnel (CAP) à avoir un outil utile pour débuter et progresser dans leur apprentissage. Aider avec modestie, les professionnels à avoir un support parallèle à leurs activités. Cet ouvrage est conçu pour qu’il soit en conformité avec l’arrêté ministériel du 11 mai 2005 portant création du certificat d’aptitude professionnelle Boucher. L’arrêté et ses annexes sont publiés au Bulletin officiel du Ministère de l’Education Nationale, de l’Enseignement Supérieur et de la Recherche du 09 juin 2005. Edition : juin 2013 Mise à jour : novembre 2014

This Book was ranked at 40 by Google Books for keyword bird.

Télécharger 

Book ID of Technologie Professionnelle Boucherie's Books is jHwtBQAAQBAJ, Book which was written byM. Rhezranihave ETAG "/d/LOjSZflU"

Book which was published by TheBookEdition since 2013-06-02 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9782746661837 and ISBN 10 Code is 2746661837

Reading Mode in Text Status is false and Reading Mode in Image Status is true

Book which have "265 Pages" is Printed at BOOK under Category

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in fr

eBook Version Availability Status at PDF is falseand in ePub is false

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel